Kyllingefrikadeller (fra 6 mdr.)

Kartoffel-broccolimos (fra 4 mdr.)

Kartoffelbroccolimos

En super nem mos at lave til dit barn. Kartoffelmos er en god introduktionsmos til din baby, da den er mild i smagen. Ved at tilsætte broccoli giver du mosen et ekstra pift af både smag og vitaminer.

Nedenstående mængder behøves desuden ikke blive overholdt. De er blot tiltænkt som et indspark. Hvis du derfor ønsker at lave en stor portion til at fryse ned, så kast dig ud i det med det antal kartofler og broccoli, som du har. Tilsæt fedtstof og modermælk eller modermælkserstatning efter optøning.

Ingredienser: 

(4 små portioner)

5 mellemstore kartofler

250 g. frossen broccoli eller 1/3 frisk broccolihoved

Modermælk eller modermælkserstatning

1 tsk. fedtstof pr. portion

Tilberedning: 

Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Del broccolien i mindre buketter. Kog det hele i ca. 10 minutter. Grøntsagerne skal kun lige netop være møre, så bevares vitaminerne bedst. Gem kogevandet. Mos grøntsagerne med en gaffel eller brug en stavblender. Tilsæt kogevand. Hvis du ønsker at fryse portionerne ned, så er det nu du skal gøre det. Alternativt tilsætter du modermælk eller modermælkserstatning og fedtstof.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingefrikadeller (fra 6 mdr.)