One-pot pasta (fra 9 mdr.)

Pastasalat (fra 6 mdr.)

pastasalat

Denne ret er næsten standard på vores ugeplan.

Kender I dem?

En af dem man bare vender tilbage til igen og igen. Enten fordi kreativiteten ikke er til andet. Tiden er knap. Eller man bare er skrupsulten og har lyst til noget lækkert og sundt. Denne ret opfylder det hele. Den kan laves på 30 minutter. Den kan justeres alt efter indholdet af køleskabet. Den er børnevenlig og den er tilmed sund. Win all over!

Nedenstående giver en stor portion som mættede min mand, min sultne dreng på 2 år og jeg selv. Og jeg har desuden en lille rest med til frokost.

Ingredienser: 

250 g (tørret) fuldkornspasta

4 tomater

1 avocado

1/2 agurk

2 spsk. syltede rødløg (kan undværes)

3 æg

En lille dåse majs

1 glas rød pesto (hvis du har haft tid, overskud eller lysten til det, så kan du også lave din egen)

Tilberedning:

Sæt vand over til pasta og kog pastaen som anvist på pakken. Sæt desuden en anden gryde med vand over til æg, og kog æggene til de er næsten hårdkogte (ca. 10 minutter). Skær imellemtiden agurk, avocado og tomat i mundrette bidder. Når æggene er færdige og pillede, skæres disse også i mindre stykker.

Bland det hele sammen med pestoen i en skål og server eventuelt med et fuldkornsflute til.


Tip: Kommer du direkte fra arbejdet og skal have mad på bordet hurtigere end 30 minutter, så sæt 15 minutter af dagen forinden til at koge pasta og æg.

Tip: Mange børn foretrækker at maden ikke er blandet sammen. Hvis du har sådan en størrelse derhjemme, så lav en tallerken med alle ingredienserne hver for sig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One-pot pasta (fra 9 mdr.)