Greenie (fra 4 mdr.)

Chokoladevafler (fra 6 mdr.)

chokoladevafler

Nu tænker du måske: Chokoladevafler? Til en baby?

Ja. Det er jo en smagssag hvorvidt man vil give sine børn sukker. Børn får rigeligt med sukker, efter min mening. Og når de er helt små og nye, er det ikke nødvendigt. Overhovedet!

Men når det er sagt, så må jeg også indrømme, at jeg smiler ekstra bredt, når mine unger får præsenteret disse vafler engang imellem og med et kæmpe smil råber: “Kokolade”. Specielt idet at jeg valgt at lave dem raw-kakao, hvilket dybest set betyder, at vi er ude i en kakao, som ikke er spækket med sukker, men er den “rene” udgave. Jeg kan derfor trække på skuldrene og servere ekstra vafler.

Er din baby helt ny og skal igang med overgangskost, så husk at starte med noget blødt og ikke disse vafler. De kan være en god fingerøvelse til de mindre børn, men lad dem øve sig med lidt blødere konsistenser først. Læs eventuelt mere her.

Ingredienser:

(6 belgiske stk.)

4 spsk. fuldkornshvedemel

2 spsk. raw kakao

1 moden banan

3 æg

Fedtstof til vaffeljernet

Tilberedning: 

Varm vaffeljernet op.

Mos imellemtiden bananen. Bland mel og kakao og tilsæt de restende ingredienser. Rør rundt til du har en helt glat dej. Tilsæt en smule fedtstof til vaffeljernet og fordel til dej herpå. Steg til de er sprøde og server varme.

 


Elsker du vafler, så kan du måske også godt lide disse? Ellers finder du opskrifter på andre snacks til ungerne her.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Greenie (fra 4 mdr.)