Hverdagsvariation (fra 9 mdr.)

Kylling grønt (fra 9 mdr.)

Det har været gang i den herhjemme. Både arbejdsmæssigt og privat har vi et stramt skema. Vi arbejder begge 37 timer, har begge transport frem/tilbage. Min ældste er desuden begyndt i børnehave og har samtidig valgt at droppe sin middagslur og sut (vi valgte sidstnævnte for ham). Og den yngste i huset er begyndt at nærme sig de 2 år og er derfor begyndt at give igen med både temperament og personlighed. Derfor har tiden været knap og bloggen været nedprioriteret. Desværre.

Vi får dog fortsat dejlig aftensmad, og foruden de faste retter som risotto, chili con carne, kylling i karry, og one-pot pasta, så har vi faktisk også haft tid til at prøve lidt nyt af.

Denne ret har været på bordet flere gange. Hver gang med lidt variation, da køleskabet ikke altid har indeholdt det som den krævede. Den oprindelige opskrift kommer fra en top lækker instagram-profil fra Pia Morsing. Den er fyldt med grøntsager og smag og tilmed nem at producere, selv i et stramt skema med sultne børn og meget arbejde.

Ingredienser: 

2 stk. kyllingefilet

1 løg

1-2 fed hvidløg

Lidt olie til stegning

1 tsk. paprika

½ tsk. karry

½ squash

½ rød peberfrugt

4 gulerødder

2 tsk. ketchup

2 dl. frosne ærter

4-5 soltørrede tomater i strimler

2 dl. madlavningsfløde 8% (skal du give den gas, så brug almindelig piskefløde)

 

Tilberedning: 

Skær kyllingen i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Svits kylling, løg og hvidløg i olien.

Tilsæt paprika og karry og lad det simre under omrøring.

Hak i mellemtiden grøntsagerne i mindre tern og tilsæt. Hæld madlavningsfløden over sammen med ketchup, salt og peber og de soltørrede tomater. Lad det simre et par minutter.

Server med brune ris.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagsvariation (fra 9 mdr.)